Showing 1-10 of 49 results

Posvet za zaposlene v vzgoji in izobraževanju “Učitelj lahko odpre vrata, vstopiti pa mora učenec sam – Motivacija učencev po epidemiji”

07.02.2022
0

Zaposleni v vzgoji in izobraževanju se moramo zavedati, da imamo vire moči znotraj sebe. Biti moramo slišani, hkrati pa moramo ostati proaktivni. Če se tudi na vaši šoli srečujete z omenjenimi izzivi vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na našem strokovnem posvetu. Pripravili smo vsebine, ki jih boste lahko uporabili v praksi in povabili predavateljice, ki vam bodo predstavile tehnike in metode, ki so se v praksi izkazale za učinkovite. Pripravili smo dan za vas. Želimo si, da bi na posvetu  dobili dodatno motivacijo, praktične ideje in občutek, da niste sami. Da bi dobili nov zagon in ohranili prepričanje, da se da in da je vredno. Le okrepljeni z notranjimi viri boste učinkoviti v komunikaciji s starši, učenci in sodelavci.

Kako poučevati v razredu, v katerem imamo paleto učencev z različnimi potrebami (nadarjene učenec, učenca z ADHD, čustveno-vedenjsko težavnega učenca,…) in pri tem ne pozabiti nase? 

12.03.2019
0

Ste se odločili, da boste v novem letu resnično poskrbeli zase? Ne boste dovolili, da se iz psihosomatskih težav razvije resnejša bolezen.
Na seminarju, ki ga razpisujemo, boste učitelji ozavestili: da lahko spremenite samo svoj odnos do drugih, ne morete spremeniti učencev, staršev; da ste odgovorni za učinkovito komunikacijo; da imate vire moči v sebi, da to dosežete; da si avtoriteto ustvarite ali uničite sami s svojim delovanjem, in še mnogo tega…; ozavestilii boste, da ste vi najpomembnejši človek v vašem življenju.

Kdo pa bo poskrbel za mamice? – 5 delavnic

16.01.2019
0

Ali resnično mislite, da so samo otroci tisti, ki trpijo?
Zakaj nikoli nihče nima nobene spodbudne besede tudi za starše? Zakaj vsa strokovna javnost kar naprej poudarja, da je treba otroke podpirati in jim »odnašati rit«  pri vseh stvareh? In če kakšen starš tega noče, dobi etiketo, da nima posluha za svojega otroka.  Zakaj nihče ne razume, da je starše strah za njihove otroke in da se bolj kot otroci bojijo šolskih  neuspehov, ker vedo kakšne so posledice?
Vabljeni na predavanja in delavnice v prostore OŠ Vojke Šmuc Izola, enkrat mesečno. Prijavite se na naslov info@cor.si.
Prispevek za posamezno delavnico znaša 15 evrov, plačate lahko v dveh obrokih, vendar drugi obrok do 14. 2. 2019.