Učenec s čustvenimi in vedenjskimi težavami (brezplačno spletno izobraževanje)

Vljudno vabljeni k prijavi na brezplačno izobraževanje z naslovom

UČENEC S ČUSTVENIMI IN VEDENJSKIMI TEŽAVAMI

7. 11. 2023, ob 19:00, Zoom

 

Predavateljica Neva Strel Pletikos, z več kot 30-letnimi izkušnjami pri delu z otroki in mladostniki bo spregovorila o kvalitetnem delu z otroki in mladostniki v šolskem okolju, o učinkovitih pristopih za delo z učenci s čustvenimi in vedenjskimi težavami ter o prepotrebnem sodelovanju s starši takih otrok – na kakšen način lahko vzpostavimo stik in učinkovito sodelujemo v dobro otroka?

 

Izobraževanje je brezplačno in je namenjeno vsem zaposlenim na področju vzgoje in izobraževanja, ki se pri svojem delu srečujete z otroki in mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi težavami.

 

Prijavite se lahko tukaj.

 

Povezava do ZOOM izobraževanja:  http://sss.oslucija.eu/

 

Več o predavateljici:

Neva Strel Pletikos, pedagoginja in profesorica sociologije, asistentka na Pedagoški fakulteti v Kopru, specializantka psihoterapevtske smeri Transakcijska analiza pri Zoranu Milivojeviću, Coach iz področja Nevrolingvističnega programiranja, Praktik s področja teorije izbire in že več kot 25 let svetovalna delavka na osnovni šoli.

Moja strast je že vrsto let delo z mladimi. Svojo poklicno pot sem začela z delom v takratni t.i. “gluhonemnici”. Kaj kmalu sem spoznala, da učinkovito in kvalitetno delo z mladimi zahteva nenehno strokovno izpopolnjevanje. Po zaposlitvi v svetovalni službi na osnovni šoli sem se odločila, da se vključim v izobraževanje iz psihoterapevtske smeri Transakcijska analiza pri dr. Zoranu Milivojeviću. Predvsem zato, ker verjamem, da moramo najprej poskrbeti za to, da se počutimo dobro v svoji koži, da bi lahko pomagali drugim. Izobraževanje iz Transakcijske analize je bilo prav to – orodje, ki ji je pomagalo osebno rasti, izboljšati svoje odnose, se naučiti učinkovitejših reakcij v vsakodnevnih interakcijah z najrazličnejšimi ljudmi in nenazadnje bolje razumeti ljudi s katerimi dela. Znanja iz področja Transakcijske analize, NLP in teorije izbire so mi pomagala tudi pri soočanju z izčrpanostjo in utrujenostjo zaradi sočutja, kot danes pojmujemo ta pojav – utrujenost zaradi vsakodnevnega fokusa na težave in stiske drugih. Delo z ljudmi namreč zahteva celega človeka, jaz pa sem si želela biti cel človek tudi doma, s svojo družino.

 

 

Začetek

19:00

07.11.2023

Konec

0:00

07.11.2023

Lokacija

Zoom