Predavanje za starše: Kako vzgajati, da bo mogoče shajati?

Vsi vemo, da je v tem trenutku posebno težko biti starš. Ne glede na to ali vam energijo jemlje 3 mesečni doječek ali 15 letna hčerka v cvetu pubertete, je v tem trenutku iz tisočrazličnih razlogov, še posebej težko shajati.

Vaša vedenja, reakcije in komunikacija so v tem trenutku pomembnejši kot kdajkoli prej. Saj veste … večji del kriz povezanih z odnosi in vzgojo je rezultat nesporazumov, posebno zaradi razmišljanja, ki tli v glavah vseh nas: Moraš me razumeti, sicer me ne ljubiš. To ni samo prepričanje otrok, temveč tudi mnogih odraslih.

Da bi pomagali shajati, vas vljudno vabimo na 2-urno predavanje na katerem bomo govorili o vzgoji, o starševskih vedenjih s pomočjo katerih bo vaš otrok odrasel v samostojnega in empatičnega odraslega, kako motivirati otroka, o tem, kaj lahko naredite, da se bo vaš otrok bolj samostojno učil, o tem, kako delati z otrokom, ki ima posebne potrebe, o tem, zakaj je za mladostnike ta čas posebno obremenjujoč in o tem, kaj lahko naredite kot družina, da boste lažje shajali eden z drugim. Dovolj časa bo tudi za vsa vaša vprašanja.

PREDAVATELJICI

Neva Strel Pletikos, žena, mati treh otrok, univ. dipl. pedagoginja, prof. sociologije, specializantka psihoterapije, NLP Praktik Coach, z opravljenim dvoletnim usposabljanjem s področja Teorije izbire, asistentka na Pedagoški fakulteti v Kopru in že več kot trideset let svetovalna delavka na osnovni šoli.

Kim Pletikos Pucer, magistrica psihologije in specializantka psihoterapije, s poglobljenimi znanji s področja vzgoje in dela z osebami s posebnimi potrebami.

KDAJ in KAKO BO PREDAVANJE IZVEDENO?

17.9.2020 ob 18.00, predavanje bo trajalo dve uri in bo izvedeno preko programa Zoom.

KOLIKO ZNAŠA KOTIZACIJA ZA UDELEŽBO NA PREDAVANJU?

Kotizacija je tokrat, zaradi želje, da bi se predavanja lahko udeležili tudi vsi tisti, ki se sicer težko udeležijo katerega od naših predavanj, posebej nizka in sicer 20 evrov

Število mest je omejeno! Da si zagotovite mesto na predavanju, morate do 13.11.2020 poravnati kotizacijo. Podatki za plačilo kotizacije:

Neva Strel Pletikos s.p., Liminjanska cesta 3, 6320 Portorož, IBAN: SI56 6100 0002 4736 317. V kodo namena zapišite: Plačilo kotizacije – VAŠ IME IN PRIIMEK (posebej pomembno je, da zapišete vaš ime in priimek v namen, če kotizacijo plačujete iz računa nekoga drugega, sicer ne bomo mogli preveriti ali ste kotizacijo poravnali).

Po plačilu kotizacije boste na vaš e-naslov prejeli račun.

KAKO SE LAHKO PRIJAVIM?

Prijavite se lahko tako, da izpolnite Google obrazec tukaj ali pa nam pišite na e-naslov info@cor.si.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. Mesto na predavanju imate rezervirano šele, ko poravnate kotizacijo.

 

 

Začetek

18:00

17.11.2020

Konec

20:00

17.11.2020

Lokacija

Zoom