Showing 1-10 of 49 results

Kako poučevati v razredu, v katerem imamo paleto učencev z različnimi potrebami (nadarjene učenec, učenca z ADHD, čustveno-vedenjsko težavnega učenca,…) in pri tem ne pozabiti nase? 

12.03.2019
0

Ste se odločili, da boste v novem letu resnično poskrbeli zase? Ne boste dovolili, da se iz psihosomatskih težav razvije resnejša bolezen.
Na seminarju, ki ga razpisujemo, boste učitelji ozavestili: da lahko spremenite samo svoj odnos do drugih, ne morete spremeniti učencev, staršev; da ste odgovorni za učinkovito komunikacijo; da imate vire moči v sebi, da to dosežete; da si avtoriteto ustvarite ali uničite sami s svojim delovanjem, in še mnogo tega…; ozavestilii boste, da ste vi najpomembnejši človek v vašem življenju.

UČENJE SOCIALNIH VEŠČIN – SOCIALNE IGRE V RAZREDU za Izboljšanje razredne klime

16.01.2019
0

SEMINAR ZA RAZREDNIKE V ŠOLSKEM LETU 2018/2019: KAKO VZPOSTAVITI STIK Z UČENCI IN NJIHOVIMI STARŠI?
Seminar bomo izpeljali 23. marca 2019, od 9.00 do 15.00 ure v Ljubljani.
Seminar bom vodila prof. Neva Strel Pletikos, TA svetovalec, po principih transakcijske analize in realiteten terapije. Seminar bo izrazito praktično naravnan in v delavniški obliki.

KAKO V KOMUNIKACIJI Z UČENCI IN STARŠI POSKRBETI ZASE?

21.12.2018
0

Na pobudo dosedanjih slušateljev seminarja organiziramo seminar ponovno.

Imate veliko strokovnega znanja s svojega predmetnega področja, zmanjka pa vam znanja s področja komunikacije? Zaradi zahtevne komunikacije tako z učenci in starši se vrtite v začaranem krogu, ste izčrpani in se počutite neučinkoviti pri svojem delu. Kažejo se znaki psihosomatike, nemir, glavobol, nespečnost. Ste se odločili, da boste v novem letu resnično poskrbeli zase? Ne boste dovolili, da se iz psihosomatskih težav razvije resnejša bolezen.