Showing 1-10 of 49 results

Posvet za zaposlene v vzgoji in izobraževanju “Učitelj lahko odpre vrata, vstopiti pa mora učenec sam – Motivacija učencev po epidemiji”

07.02.2022
0

Zaposleni v vzgoji in izobraževanju se moramo zavedati, da imamo vire moči znotraj sebe. Biti moramo slišani, hkrati pa moramo ostati proaktivni. Če se tudi na vaši šoli srečujete z omenjenimi izzivi vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na našem strokovnem posvetu. Pripravili smo vsebine, ki jih boste lahko uporabili v praksi in povabili predavateljice, ki vam bodo predstavile tehnike in metode, ki so se v praksi izkazale za učinkovite. Pripravili smo dan za vas. Želimo si, da bi na posvetu  dobili dodatno motivacijo, praktične ideje in občutek, da niste sami. Da bi dobili nov zagon in ohranili prepričanje, da se da in da je vredno. Le okrepljeni z notranjimi viri boste učinkoviti v komunikaciji s starši, učenci in sodelavci.

Zadovoljen učitelj, zadovoljni učenci.

15.01.2022
0

Vljudno vabljeni na izobraževanje za učitelje Zadovoljen učitelj, zadovoljni učenci Kdaj?  12.3.2022, od 9:00 do 15:00 Kje?     Izobraževanje bo izvedeno v živo, v Strunjanu (hotel Oleander), v kolikor bodo epidemiološke razmere to dopuščale. V nasprotnem primeru bomo izobraževanje izvedli preko …